Jdi na obsah Jdi na menu

ČP v maratonu: Poprvé s rukama nad hlavou

16. 8. 2008

ObrazekTéměř po 2 letech jsem se zúčastnil závodu v maratonu. Spíš ve sprint maratonu, jel sem 35km trať. Delší jsem nejel z důvodu nehorázného startovného. Počasí nám opravdu nepřálo. Startovali jsem společně s delší tratí. Po startu jsem se propracoval k čelu a v nájezdu do terénu se pohybolval kolem 6.místa. V tu chvíli udával tempo v 7km dlouhém stoupání Kristián Hynek, který startoval ne delší trati. Zhruba na 3km se oddělila asi 5 členná skupinka s Kristiánem, já zůstal ve druhé, 6 členné. náskok neustálObrazeke narůstal. Zkusil sem se dostat do první grupy, poodjel sem, ale v zápětí zacouval zpět do skupiny, kde byl můj největší konkurent Míra Zeman (Fiat Smažík). Někde na 15 km, kde jela dlouhá trať rovně a my dobočovali doprava jsme zůstali vepředu 2 a věděli o bezpečném náskoku. Oba jsme si postupně ustlali. Pro představu o trati, bahna bylo tolik, že mi kola zapadla natolik, že nebyly vidět kotouče. V Halounech ve stoupání před občerstvovačkou  jsem to zkusil, na občerstovačku přijel 1. a stoupal na babku. Nahoře náskok necelé 4 minuty, ALE! Nebylo značení. Sjel sem na nějaké pole, kde končila cesta. V tu chvíli ze mě padalo takovejch nadávek. Lepší neslyšet. Vyběh sem zpět, protože jsem jel na ralfech a tento kopec byl tak rozbahněnej, že sem se klouzal. Nahoře vidim Míru a bylo po náskoku. Pokračovali jsme spolu. Byl na tom technickObrazeky trochu hůř, což mi nahrávalo. Při vjezdu k chatové oblasti v Řevnicích sem odjel už definitivně. Vyběh schody a čekala mě asi 500 m dlouhá asfaltová rovinka. Do cíle jsem přijel s náskokem necelé půl minuty, ale nikdo to nezaznamenal, protože pořadatelé, přesto, že v průběhu závodu hlásili, že jsem ve vedení, což věděli i rodiče s Lucíkem, kteří byli v cíli, vyhlašovali dětské kategorie a tohle jim nějak uniklo. V cíli chvíli gratulace od pořadatelů i jiných závodníků a jel sem na kole domů. protože do auta by mě v tu chvíli nikdo nepustil :D. Vyhlášení původně mělo být v 17:00,

Obrazek

naštěstí jsem tam přijel s Luckou dřív, protože pořadatelé ho přesunuli na 16:15, takže pár závoďáků chybělo. Kéž by mi to takhle jezdilo i nadále.

Za týden odjíždím potrénovat do Itálie a 6.9. mě čeká finále ČP XC v Kuřimi.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AAnagnonge - Measuring Blood Weight

8. 10. 2018 5:31

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-viagra-generique/

AFicyvieni - Rare Antediluvian Indian Fixtures Resets Blood Weight

28. 7. 2018 16:01

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-garantie/