Jdi na obsah Jdi na menu

MČR MTB+Akademici

30. 7. 2008

Trochu se zpožděním, ale přece.12.7. se jelo Mistrovství republiky v Cross country ve Velkých Losinách. Trať, která se mi nelíbí se oproti loňsku vůbec nezměnila. 6,7 km dlouhá, absolvovali sme ji 4 krát. Do Losin jsme dorazili s Lucíkem ve středu. Ten den jsme si celou trať prošli pěšmo. Ve čtvrtek už jsme vyrazili na kole. Projel sem si trať 2x a když jsem zjistil, že na ní není technicky těžké místo, vyrazili jsme na výlet po okolí. Čekal nás 6km dlouhý stoupák. Po jeho zdolání jsme jeli tou samou cestou domů.

V pátek jsme jeli okružní jízdu v okolí Losin. Večer dorazil do Losin Petr s Markétou, tak jsme si ji s Petrem ještě 1 projeli.

Závod:Obrazek

Ve 14:30 se vystartovalo. Nechtěl jsem se nikam honit, závod byl dlouhej. Vystartoval jsem dobře, posouval jsem se pomalinku kupředu. Na nejdelším kopci mi díky nešetrnému přehození spadl řetěz, kterej jsem chtěl nahodit za běhu. To se mi sice povedlo, ale blbě jsem u toho došláp a natáh si lejtkovej sval. Hned v 1.kole docela blbý :(. Ujela mi skupinka, asi 5 lidí, ve které jsem byl. Jel sem tak nějak dál. Ve 2 kole jsem se propadal a tak to poObrazekkračovalo i v kole 3. Na jeho konci mě dojela skupina 6 lidí, na konci které byl i Petr. Řekl sem si před startem, že Petra porazim, ať se děje co se děje. Zařadil se do skupiny a v tom nejdelším stoupáku sem vlez na čelo, zaťal zuby a jel přes bolest. Na hoře sem se otočil a k mému překvapení uvisel jenom 1 člověk, jinak s

Obrazek

me nikoho neviděli, tak sme pokračovali ve 2. V posledním kole začal slejvák s kroupama. Chvílema sem se divil, že sem nelehnul. Pod posledním sjezdem na mě Aleš(ten dostal kolo) hulákal, že to dole klouže, tak sem jel opatrně, pohlídal si, aby mě nikdo nedojel a dokončil na 41.místě. Představoval sem si teda jiný umístění, ale co se dá dělat.

 

Obrazek26.8. jsem se zúčastnil Akademického mistrovství ČR v silničním kritériu. Kriťák jsem nikdy nejel a chtěl si to zkusit. Zkrátim to. Byl to průser. Startovali nás jenom 8. Závod byl na 25 kol, vydržel sem s nima 6 kol, v 10 zabalil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář